Hugyecz Zsófia

Kozmetikus,Sminktetováló,Sminkes

Köszöntelek a weboldalamon.
Hugyecz Zsófiának hívnak és 26 éves vagyok.
Először is had meséljek egy picit magamról és stúdiómról.

Mindig is egy nagyok aktív személyiség voltam és a mai napig ezt mondhatom el magamról. Állandóan megyek, szervezek és tervezek. Imádom a pörgést, a kreativitást és a kihívásokat. Gyermek korom óta versenyszerűen sportolok és jelenleg is Művészi Teremkerékpár Magyar Válogatott vagyok.. na de térjünk is át a kozmetikára

Mindig is vonzott a szépségipar, imádom a szép dolgokat, de a közép iskolás éveim alatt rajzolódott ki igazán, hogy mit is szeretnék tanulni/dolgozni. Vendéglátós családban nőttem fel, talán ezért is szeretem ennyire az embereket és az emberekkel való foglalkozást. Elsősorban a sminktetoválás és a sminkelés világa volt az ami teljesen magával ragadott és ezek mellé érkezett a kozmetika. Még ha akkor a kezdeteknél annyira nem is a kozmetika volt az ami megfogott, most már óriási mosollyal az arcomon írom ezeket a sorokat, mert ezek így együtt alkotnak számomra egy csodálatos szakmát.

Sminkes tanulmányaimat Dominique Roberts sminkiskolájában kezdtem el, ahol több nemzetközi és haza 1. helyezett versenyeredménnyel a kezemben válhattam sminkessé. Azóta természetesen több továbbképzésen vettem részt és a foyamatos fejlődés híveként, mindig tanulok. A kozmetikus iskolát a Corvin Köz Oktatási központban végeztem el 5ös érdemjeggyel. A kozmetikai tanulmányaim alatt ismerkedtem meg a Baborral is, mint kozmetikai márka. Első látásra tudtam, hogy ez a márka az amivel én dolgozni szeretnék a kozmetikámban. Így lett a stúdióm kizárólagos Babor kozmetika.

A kozmetikus stúdióm 2019 októberében készült el és a csodás Bánki tó partján helyezkedik el. Számomra egy igazi álom kozmetika, ahol professzionális környezetben, egy személyes kozmetikaként, minden Vendégemet maximális odafigyeléssel tudom várni.

Az egyik legnagyobb álmom, az, hogy sminktetováló lehessek 2020ban valósult meg. Hollós Dóra iskolájában sajátíthattam el ennek a gyönyörű szakmának mindenféle fortéját. A legmodernebb technikákkal és eszközökkel készítem el a Vendégeimnek a kívánt tetoválásaikat.

Szolgáltatásaim közé tartozik, amiről minden nő álmodozik, hogy tökéletes esküvői sminkje legyen, vagy bármilyen alkalomra magabiztosan érkezhesse. Sminkelést vállalok külsős a helyszínen is. Ha olyan kozmetikát keresel ahol a megszépülés mellett fel is töltődhetsz, akkor ajánlom magamat és kozmetikámat igényes nőknek, elérhető árakkal.

Referenciám / Munkáim

Képgaléria