Szépségszalon

IPL kezelések

IPL Szépészeti Kezelések

IPL E-Light/Arcfiatalítás, pigment kezelés, rozácea kezelés, gyulladt bőr

IPL – Villanófényes kezelések

A villanófény (IPL) kezelés a bőrfiatalításon és a szőrtelenítésen túl alkalmas pigmentfoltok, értágulatok, és gyulladt, pattanásos bőr kezelésére is. A PhotonJet V2  IPL berendezés sokrétű felhasználást tesz lehetővé különböző szűrők alkalmazásával.

Kiknek ajánlom?

Olyan vendégeknek, akik szeretnék a finom ráncok számának és mélységének csökkentését, az arc bőrének feszesebbé tételét, rugalmasságának fokozását, illetve a dekoltázs, nyak és a kezek fiatalítását.
Olyan pácienseinknek, akik valamilyen bőrkárosodást szeretnének korrigálni: pigmentált foltokat, érelváltozásokat, rosacea-t, pattanásos/aknés bőrtüneteket.

A tartós eredményhez – a kezelés típusától,a bőrtípustól és a probléma súlyosságától függően – több (4-10) alkalomra lehet szükség.

A kezeléseket 5 hetente ismételjük.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?


A szakma szabályainak betartása mellett alkalmazva mellékhatása nincs, ritkán a kezelés után előfordulhat enyhe bőrpír, bőrviszketés, pigmentfoltok bebarnulása, mely 1-2 napig tarthat.

Ellenjavallatok


Kifejezetten fényérzékenyítő kezelés, ezért a kezeléssorozat alatt napozni, szoláriumozni tilos, illetve napos időben fényvédő krémet kell alkalmazni!
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható.