Szépségszalon

Sminktetoválás

Sminktetoválás

A modern tartós sminktetoválás tökéletes eszköze lehet a szépség kiemelésének, megkönnyítve ezzel megannyi hölgy életét. Tudásomat Hollós Dóra sminktetováló művész iskolájában sajátítottam el. A legmodernebb eszközökkel tervezem és készítem a sminktetoválásokat hipoallergén pigmentekkel, helyi érzéstelenítés mellett.

A kezelést követő min. 6 hét – max. 3  hónapon belül díjmentes korrekciós tetoválást végzünk. Felhívom kedves Vendégeim figyelmét, hogy a korrekció csak a megadott időintervallumon belül díjmentes!

További fontos tudnivalók tetoválás előtt és után:

 • Amennyiben volt már sminktetoválásod a tökéletesíteni kívánt területen, először mindenképpen képet fogok erről kérni, hogy minél pontosabb javaslatot tehessek a tetoválásra. Bizonyos esetekben szükség lehet biokémiai tetoválás eltávolításra, mely szolgáltatást a szalonomban is igénybe tudsz venni.
 • Bejelentkezéskor kérlek mindenképpen tájékoztass a vérképzést és véralvadást befolyásoló, állandóan szedett gyógyszerekről, fémallergiáról és minden nagyobb orvosi beavatkozásról, amely a tetoválás időpontjában befolyásoló tényező lehet!
 • A várandósság és szoptatás időszaka alatt nem vállalok tetoválásokat a Te és kisbabád 100%-os biztonsága érdekében.
 • A tetoválást követően gondoskodni kell az állandó fényvédelemről, a tetoválás szárazon és tisztán tartásáról, így a tetoválást követő egy hétben fizikai munka végzése vagy intenzív sportolás nem ajánlott, 2 hétig pedig kerülendő a napozás, szauna-, szolárium- ,uszodahasználat és sminkelés.
 • A tetoválást követően pörk képződik a kezelésen átesett területen. Ezt tilos vakarni, tépkedni, fontos, hogy a pörk képződése és lehullása saját, természetes ütemében történjen.
 • A tetoválást követő első pár hétben előfordulhat a bőrbe juttatott pigmentek halványodása. Ez az állapot csak átmeneti, a bőr gyógyulási folyamatának tulajdonítható. A bőrgyógyulással párhuzamosan a tetoválás eredeti színe is visszanyerődik, a várt eredmény pedig a korrekció után biztosítható.

Genuine 3D, mikroszálas szemöldök tetoválás – hiperrealisztikus hatás, sminktetoválás mely mindenkit elvarázsol

A hiperrealisztikus szálazási technikának köszönhetően ma már bárki számára elérhető a gyönyörű, természetes, élethű hatású szemöldök. Ez a tetoválás Hollós Dóra egyedi száltechnikája amit az iskolájában sajátíthattam el. Az eredmény mindig egyedülálló, személyre szabott, aprólékosan kidolgozott szemöldök.

Az sminktetoválás készítése során az eredeti színekhez igazított tetoválópigmentekből álló apró szálakkal sűrítem a szemöldököt, ezzel fokozva annak természetes hatását, de megőrizve a lágy kontúrvonalak harmóniáját. A végeredmény egy arcunk karakteréhez és az eredeti szemöldök sajátosságaihoz tökéletesen illeszkedő, szépen ívelt, mindig természetes ápoltságot sugárzó szemöldök.

Porhatású, soft powder, lágy satíros szemöldök tetoválás – a karakteres, természetes szemöldökért

A porhatású szemöldök tetoválás eredménye hasonlóan élethű, mint a mikroszálas szemöldök tetoválásé, ám technikájában különbözik attól. Ennél a tetoválásnál nem apró szálakat tetoválnak, az eredmény friss állapotban festett vagy sűrű szemöldökhöz hasonlít. Gyógyult állapotában lágy, mintha csak porral megfestett lenne.

Fontos tudnivalók szemöldök tetoválás előtt:

 • Amennyiben volt már korábban tetoválásod azon a területen amit most tetováltatni szeretnél, bejelentkezéskor feltétlenül jelezd, még akkor is, ha a korábbi tetoválás már nem, vagy csak alig látszik!
 • A tetoválást megelőző két hétben már nem szabad napozni, szoláriumozni, peeling kezelésen részt venni.
 • A tetoválást követő két hétben tilos a napozás, szoláriumozás, uszoda- és szaunahasználat, mellőzni kell a sminktermékek használatát a kezelt területen.
 • A tetoválás gyógyulását követően még gyenge napsugárzás esetén is javasolt az erős fényvédő használata a tetovált területen.
 • Tetoválás nem készíthető a terhesség és szoptatás ideje alatt.

Szempillatő sűrítés

Egy igazán szolid és natúr hatású sminktetoválás eljárás, melynek során a pillatövekbe tetovált pigmentekkel töltjük ki a felső szemhéj pillái közti üres teret, így az spirálozás nélkül is dúsabbnak hat majd. Segít kiemelni a szem természetes ívét, kifejezőbb tekintetet varázsol. Természetes hatású smink, mely minden reggel ugyanolyan friss.

Púderes szemhéj tetoválás

A klasszikus tusvonaltól eltérően, ez a tetoválás lágy hatású, poros, púderes tusvonalat eredményez. Gyönyörűen kiemeli a tekintetet. Elkészíthető minimális púderezéssel, éppen, hogy csak egy pici tussal, vagy akár a merészebb vendégek részére nagyobb, ívesebb tusvonalként is.

Az eredmény lágy hatású, de mégis mutatós tetoválás.

Fontos tudnivalók szemhéj tetoválás előtt:

 • Amennyiben műszempillát viselsz, feltétlenül távolíttasd el azt legkésőbb a kezelést megelőző napig!
 • A tetoválást megelőző két hétben már nem szabad napozni, szoláriumozni, peeling kezelésen részt venni.
 • A tetoválást követő két hétben tilos a napozás, szoláriumozás, uszoda- és szaunahasználat, mellőzni kell a sminktermékek használatát a kezelt területen.
 • A tetoválás elkészülte után 2 hétig még tilos vissza rakatni a műszempillát és a korrekció előtt újra le kell szedetni.
 • Tetoválás nem készíthető a terhesség és szoptatás ideje alatt.

 

Teljes ajak satírozás

Elegánsan dúsabb hatást érhetünk el, ha az ajakkontúrtól befelé haladva a száj egész területét egyenletesen satírozzuk. Ilyenkor tetszőleges színt használhatunk: az élénk árnyalatok fokozzák az ajkak teltségét, míg a natúr, pasztelles színekkel mindennapokra alkalmas, természetes hatást érhetünk el. Nincsenek erős kontúrok, mindenhol azonos színű a tetoválás.

Fontos tudnivalók szájtetoválás előtt:

 • Amennyiben jelentkezett már nálad herpesz vírus okozta tünetegyüttes, feltétlenül jelezd felém! Herpesz hajlam esetén a kezelést megelőző egy hétben érdemes Telviran-t vagy Herpesint szedni, a herpesz kialakulás kockázatának csökkentéséért.
 • A tetoválást megelőző két hétben már nem szabad napozni, szoláriumozni.
 • A tetoválást követő két hétben tilos a napozás, szoláriumozás, uszoda- és szaunahasználat, mellőzni kell a sminktermékek használatát a kezelt területen. A tetováláson az első két hétben a kezelés alkalmával kapott speciális utóápoló krémet kell alkalmazni!
 • Tetoválás nem készíthető a terhesség és szoptatás ideje alatt.